Μαθήματα

Yoga Mat Gaja NIYAMAS
23 Αυγούστου 2023 0 Comments

Στο χώρο μας προσφέρουμε τα παρακάτω μαθήματα Γιόγκα και Pilates:

Hatha Yoga

Ιδανική για αρχάριους. Συνήθως ακολουθείται ήπιος ρυθμός, με βασικές θέσεις και ουσιαστικά μια καλή εισαγωγή στο τι είναι γιόγκα.

Vinyasa Flow

Ιδανική για όποιον/α προτιμά τη διαρκή κίνηση από τη στασιμότητα στις θέσεις. Οι κινήσεις συγχρονίζονται με την ανάσα με έναν πιο ρυθμικό τρόπο από αυτόν της hatha. Οι θέσεις εναλλάσσονται πιο γρήγορα απ’ ότι στη hatha δίνοντας την μια αίσθηση ροής και χορογραφίας. Κάθε θέση ενώνεται ομαλά με την προηγούμενη και συνήθως θεωρείται δυναμική γιόγκα.

Ashtanga

Ιδανική για κάποιον/α που του αρέσει η ρουτίνα ή μια πιο δυναμική και ιδιαίτερα πνευματική πρακτική. Πρόκειται για έξι σειρές, κάθε μία με συγκεκριμένες θέσεις, που διδάσκονται στη σειρά. Ο μαθητής μαθαίνει κάθε επόμενη σειρά μόλις έχει κατακτήσει εντελώς την προηγούμενη, κάτι που κρίνει ο δάσκαλός του.

Pilates

Ιδανικό για κάποιον/α που προτιμά ασκήσεις και διατάσεις σε στρώμα. Συνήθως περιλαμβάνει μια μέθοδο εκγύμνασης που κρατά σώμα και πνεύμα σε άριστη κατάσταση, βασιζόμενο σε ένα σύστημα ασκήσεων διατάσεων και ενδυνάμωσης.

Κοινοποιήστε: