Χονδρική Πώληση

Εκδηλώστε μας το ενδιαφέρον σας για χονδρική πώληση ή μεταπώληση. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

Αγαπητοί μας Yogi μην ξεχνάτε πως ισχύουν ειδικές τιμές για χονδρική πώληση που αφορούν στούντιο γιόγκα και επαγγελματικούς χώρους. Όλοι εμείς που αποτελούμε τη Niyamas Yoga αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την εξυπηρέτησή σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρέχουμε ειδική έκπτωση 20% σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα και πιλάτες για όλα μας τα Υoga Μat και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που διαθέτουμε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζήτησης.

Η προσφορά της έκπτωσης 20% δεν ισχύει σε περιόδους επίσημων εκπτώσεων και δε συνδυάζεται με άλλες ενέργειες ή προσφορές.

Εάν είστε εταιρεία εμπορίας αθλητικού εξοπλισμού και σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας θα χαρούμε να ξεκινήσουμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Εάν πάλι είστε ανεξάρτητος επαγγελματίας του χώρου της γιόγκα θα χαρούμε να γνωριστούμε και να ακούσουμε τις προτάσεις σας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας και έτοιμα για αποστολή την επόμενη ημέρα της παραγγελίας του πελάτη.

Τα προϊόντα μας διατίθενται πανελλαδικά, είτε για μεταπώληση είτε για χονδρική πώληση.

wholesalesΕάν είστε δάσκαλος yoga ή pilates και διαθέτετε το δικό σας στούντιο ελάτε να σας βοηθήσουμε προκειμένου να το εξοπλίσετε.  Στην περίπτωση που τώρα ξεκινάτε και δεν διαθέτετε ακόμα τον δικό σας χώρο ελάτε να συζητήσουμε μια πιθανή συνεργασία.

Από την πλευρά μας μπορούμε να εγγυηθούμε ότι καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να σας προμηθεύσουμε με ποιοτικά στρώματα και yoga accessories στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Έχοντας την ίδια αγάπη με εσάς για τη γιόγκα και τη φιλοσοφία της, κατανοούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά! 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε: 

Τηλέφωνο επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 τηλ. 210 7000 624 / 6974 996640 

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: info@niyamas.gr

Διεύθυνση: Ζήνωνος 51, Περιστέρι Αττικής

Namaste

χονδρική πώληση