ΠροϊόνταNiyamas Yoga MatHatha, Vinyasa, Ashtanga, Kundalini Yoga: Many styles, One Mat

Κατόπιν πολύπλευρης έρευνας δημιουργήσαμε τα Niyamas Yoga Mat, στρώματα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των καταναλωτών.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τον ασκούμενο, καθώς πιστεύουμε πως η γιόγκα είναι μια φυσική και πνευματική διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής όλο το σώμα έρχεται σε επαφή με το mat, για αυτό τα στρώματα μας είναι προσεκτικά ελεγμένα ώστε να σας διασφαλίσουμε πως το σώμα σας δεν θα έρθει σε επαφή με τοξικά και επικίνδυνα υλικά.

Τα Niyamas δοκιμάζονται και ελέγχονται από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο SGS. Δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες. Είναι φιλικά προς το Περιβάλλον, χωρίς τοξικές φθαλικές ενώσεις, διοξίνες και φουράνια, φαινόλες ή βαρέα μέταλλα. Νιώστε λοιπόν ασφαλείς ότι τo στρώμα που θα αγοράσετε είναι εκτενώς ελεγμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές για την απουσία τοξικών συστατικών.

Όλα μας τα στρώματα είναι 6P και 16P Free. Το 6P αναφέρεται σε έναν τύπο τοξικών ουσιών που ονομάζονται Φθαλικά (μια ομάδα χημικών που χρησιμοποιούνται για να μαλακώσουν και να αυξήσουν την ευκαμψία του πλαστικού και του βινυλίου). Οι συγκεκριμένες ουσίες είναι εξαιρετικά ύποπτες για καρκινογενέσεις, ιδιαίτερα τοξικές για τον άνθρωπο και ανθεκτικές στην βιολογική αποικοδόμηση. Παρά την επικινδυνότητα τους περιέχονται σε πολλά yoga mat που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 16 φθαλικές ενώσεις - καμία από τις οποίες δεν περιλαμβάνεται στα Niyamas Yoga Mat.

Τα στρώματα Niyamas έρχονται σε διαστάσεις 173Χ61Χ0,6cm, κατάλληλο μέγεθος για γυναίκες (yogini) και άντρες (yogi) ασκούμενους. Τα 6 χιλιοστά πάχος εξασφαλίζουν πρόσθετη προστασία των αρθρώσεων, παρέχουν βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών, ενώ είναι ένα ιδανικό πάχος για όσους αναζητούν περισσότερη άνεση στην πρακτική τους. Η επιφάνεια του κάθε mat είναι αντιολισθητικά ενισχυμένη για να παρέχει υποστήριξη, ελαχιστοποίηση τραυματισμών αλλά και σταθερότητα στις όρθιες asanas. H αντιολισθητική υφή τους έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν στον ασκούμενο τη μέγιστη ελευθερία να εκτελεί δύσκολες στάσεις, ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση.

Επιπλέον το κάθε στρώμα είναι double layer, προσθέτοντας έτσι μια άνεση διπλής λειτουργίας και μια ανανέωση στην πρακτική σας, αφού μπορείτε να εναλλάσσεται δύο διαφορετικές αποχρώσεις για να μην βαρεθείτε ποτέ το mat σας! Εξάλλου είναι απολύτως βέβαιο πως τα Niyamas Mat είναι τόσο ανθεκτικά ώστε σας εγγυόμαστε πως θα τα έχετε για πολλά χρόνια μαζί σας.

Η eco προδιαγραφή των Niyamas εκμηδενίζει την τοξική μυρωδιά ενός συμβατικού στρώματος, έτσι ώστε να μπορέσετε από την αρχή να νιώσετε ασφαλείς ότι επιλέξατε ένα στρώμα πιστοποιημένο, υποαλλεργικό και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες.

Κατάλληλα για όλους τους τύπους Γιόγκα & Πιλάτες. Εξαιρετικά για την πρακτική σας, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα τους. Περιλαμβάνουν ιμάντα και τσάντα μεταφοράς.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

                    Τηλέφωνο: 210 5200900                 Κινητό: 6974 996640

Newsletter