ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ PERSONAL YOGA

H Yoga Instructor Βιβή Λάβδα μας εξηγεί τα οφέλη της Personal Yoga
 
Η Γιόγκα (Yoga) είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Σημαίνει «ένωση» του μυαλού με το σώμα. Απώτερος σκοπός είναι η πνευματική χαλάρωση και η επίτευξη μιας κατάστασης ισορροπίας με τον εαυτό μας.
Η Yoga είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να αντιμετωπίσετε το στρες και την ένταση, να αυξήσετε τη δύναμη και την ευλυγισία σας και να ελέγξετε το άγχος.
Μια πρακτική γιόγκα μπορεί να έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας κι έντασης, καθιστώντας την από μια χαλαρωτική έως μια πολύ κοπιαστική πρακτική.
 
Γιατι όμως να κάνω Personal Yoga;
 
Ένας σωστός Personal Yoga είναι αυτός που κατανοεί, παρακολουθεί και δίνει συμβουλές προς όλες τις κατευθύνσεις που αφορούν τόσο την σωματική όσο και την πνευματική υγεία! Δίνει συμβουλές για ένα γενικότερα υγιεινό lifestyle που αποτελείται από τη σωστή σωματική άσκηση, τη σωστή διατροφή, τον σωστό προγραμματισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης του οργανισμού γενικότερα. Η σχέση δασκάλου και ασκούμενου γίνεται με αυτό τον τρόπο φιλική, ο ασκούμενος εμπιστεύεται τον δασκαλό του και έτσι καθημερινά ο δάσκαλός παρακολουθεί, και συμβουλεύει τον κάθε ασκούμενο του ξεχωριστά και εξατομικευμένα.
 
Το Personal Yoga δεν σημαίνει απλά η παρουσία του δασκάλου δίπλα στον μαθητή, αλλά και εξατομικευμένο πρόγραμμα που μέσα από τα κατάλληλα προπονητικά ερεθίσματα μπορούν να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 
H Yoga Instructor Personal Yoga παραδίδει μαθήματα σε

Ενήλικες
Εγκύους  
Υπερήλικες
 
Πληροφορίες
Βιβή Λάβδα Personal Yoga instructor 200h https://www.facebook.com/personalyoga.gr/
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα οφέλη της yoga, στο σώμα, το πνεύμα, την ψυχή, την καθημερινότητα μας.
CU on mat my beautiful yogis!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

                    Τηλέφωνο: 210 5200900                 Κινητό: 6974 996640

Newsletter